Povestea noastră

centrul educațional ammarg

Dezvoltarea ta, prioritatea noastră

Misiunea noastră

Ammarg Edu este primul Centru educațional din Piatra Neamț ce oferă meditații școlare, alături de simulări de examene și ateliere de dezvoltare, destinate copiilor și tinerilor între 6 și 19 ani.

Misiunea noastră este de a aduce în plan local o experiență diferită de învățare și dezvoltare, de a ne delimita de meditațiile clasice și de a-i ajuta în mod activ pe cei mici să își găsească drumul, prin susținerea permanentă pe care le-o oferim.

sEDIUL AMMARG EDU

Un spațiu modern și luminos, ideal pentru dezvoltare, învățare și reflecție.

Am transformat, într-un timp scurt, un spațiu gol de birouri într-un loc primitor, ce are o cameră destinată Atelierelor de dezvoltare, o cameră pentru Meditațiile școlare și Recepția, cea care găzduiește și mica bibliotecă Ammarg.

Spațiul dispune de două intrări separate, una prin exterior, cu intrare din stradă, iar alta prin casa scării. Locație: Piatra Neamț, Bulevardul Traian 78, vis a vis de Digi.

camerA de studiU 1

camera de studiu 2

CAMERA atelierelor

recepție

Respect

Respectul trebuie să se câștige, nu să fie impus, așa că la Ammarg toți copiii vor fi tratați în mod egal, nediscriminatoriu, indiferent de gen, etnie sau orientare religioasă.

Empatie

Ammarg promovează empatia, capacitatea de a fi bun cu cel de lângă tine, de a-i da o mână de ajutor la nevoie și de a înțelege că fiecare are ritmul lui, fără a-l grăbi.

Recunoștință

Pentru noi, a fi recunoscător înseamnă a fi prezent. Este important să cerem ajutorul, să fim sinceri cu cei din jur și, mai ales, să le mulțumim că sunt acolo pentru noi și fac parte din povestea noastră de viață.

Fondatoare
Prof. Andreea grama

Centrul educațional Ammarg a luat naștere din dorința unui om de a aduce pe plan local, și nu numai, o experiență diferită de dezvoltare pentru copii și tineri, într-un spațiu prietenos în care aceștia să vină, de fiecare dată, cu plăcere și în care să se simtă ascultați și respectați.

În urma experienței căpătate în învățământul preuniversitar de stat, fondatoarea și-a dorit să creeze un spațiu intermediar între casă și școală, un spațiu în care nevoile copiilor să fie puse pe primul loc. Într-o lume în care tehnologia poate substitui interacțiunea umană directă, Ammarg își propune să se întoarcă la valorile umane de bază și să le insufle tinerilor plăcerea de a comunica deschis, de a se exprima liber, de a se cunoaște pe ei înșiși și lumea din jurul lor, având la bază respectul, empatia și recunoștința.

Experiență didactică: Colegiul național „Mihai Viteazul”, București; Liceul teoretic „George Călinescu”, București; Școala Gimnazială nr. 307, București, Școala Gimnazială nr. 200, București

Fii mereu la curent cu noutățile Ammarg Edu