Vrei să afli mai multe?
Sperăm că întrebările și răspunsurile de mai jos te vor ajuta să ne cunoști și mai bine. Dacă nu ai găsit încă răspunsul, nu ezita să ne suni sau ne scrii la numărul de telefon 0755.592.199.
Cum îmi pot înscrie copilul?
Înscrierile, în cazul tuturor serviciilor Ammarg Edu, se pot face prin mail (ammargedu@gmail.com), telefonic (0755.592.199) sau prin formularul de la secțiunea Contact.
De asemenea, ne puteți scrie oricând și pe rețelele de socializare, Facebook, Instagram și Tiktok (@ammargedu)
Câți copii sunt într-o grupă la Ateliere?
Numărul maxim admis la Atelierele de Teatru și la cele de Dezvoltare personală este de 12 copii, grupați pe categorii diferite de vârstă.
Cum se achită costurile?
Pentru cei ce aleg serviciile desfășurate la sediul Ammarg, plata se face la sfârșitul ședinței, atelierului sau simulării, cu numerar (cash).
În cazul serviciilor online, în baza facturii emise, se va face transfer bancar direct în cont.
Ce trebuie sa aducă de acasă copilul?
Absolut nimic! Toate materialele sunt incluse în prețul serviciilor noastre.
Câți elevi sunt într-o grupă de meditații?
Numărul maxim de elevi într-o grupă este de 4. Grupa se formează cu elevi ce au un nivel similar, tocmai pentru a nu rămâne nimeni în urmă. Includerea într-o grupă se face, obligatoriu, după testarea inițială gratuită.
Care sunt materiile pentru meditații?
Pentru început, meditațiile sunt la Limba și Literatura română, coordonate de un profesor calificat din învățămantul preuniversitar. Ele sunt destinate elevilor din clasele V-XII.
Meditațiile se fac fizic sau online?
Pentru cei din Piatra Neamț, ședințele de organizează fizic, la Centrul educațional Ammarg. La cerere, ele se pot desfășura și online, mai ales în cazul în care există situații medicale sau personale ce fac deplasarea imposibilă. Pentru cei din afara zonei Neamț, meditațiile se fac exclusiv online.
Ce se întâmplă în perioada Vacanțelor școlare?
Centrul educațional Ammarg își continuă activitatea și în perioada Vacanțelor școlare. Copiii și tinerii pot opta să participe sau nu la meditații, fără a fi obligatorie recuperarea ședințelor din acele perioade.
Ce se întâmplă dacă lipsesc de la meditație?
În cazul absentării, elevul are dreptul de a recupera ședința pierdută, într-o altă zi. Acest lucru se stabilește, de comun acord, cu profesorul.